News — Flowrs

Pop-up store Jodoigne gestart sinds 03/03/2021

Bio Flowrs Flowrs Jodoigne Flowrs kaarsen Gedroogde bloemen Kaarsen Pop-up

Pop-up store Jodoigne gestart sinds 03/03/2021

Waarom hebben we een pop-upwinkel geopend?

Het opzetten van een online winkel is geweldig, maar je kent je klanten niet persoonlijk, dus we hadden graag onze klanten ontmoet en hun feedback over onze producten gekregen.

Meer lezen →


Waarom Soja was ?

Bio Flowrs Flowrs kaarsen Kaarsen Soja was

Waarom Soja was ?

Sojawas is een biologisch afbreekbaar en een hernieuwbare grondstof, Het voordeel van sojawas boven paraffine in kaarsen is dat het nauwelijks roetvorming geeft en dus mooier brandt. Ook zouden kaarsen met sojawas minder schadelijke stoffen afgeven aan de lucht en zijn ze dus beter voor je eigen gezondheid en het milieu. Daarnaast brandt soja trager, waardoor je langer genot hebt van je kaars.

Meer lezen →


Hoe gedroogde bloemboeketten verzorgen in 3 stappen

Flowrs Gedroogde bloemen Onderhoud

Hoe gedroogde bloemboeketten verzorgen in 3 stappen

Gedroogde bloemen kunnen meerdere jaren meegaan. Om een ​​optimale levensduur van uw boeketten te garanderen, is het echter belangrijk deze goed te verzorgen. Hier zijn alvast 3 tips voor de verzorging van je boeket:  1. Gebruik een haardroger op de laagste stand om je bloemen af te stoffen.  2. Om de kleuren zo lang mogelijk helder te houden, is het het beste om ze binnenshuis te houden, weg van direct zonlicht en wind. 3. Om je boeket nog langer te bewaren, kan je ze licht besproeien met haarlak.

Meer lezen →